Erhvervsflytning af professionelle flyttefolk

Står du foran en større eller mindre erhvervsflytning? Så er du kommet til det rette sted. Hos MRU Transport ApS hjælper vores professionelle flyttefolk gerne dig og din virksomhed med at flytte til en ny adresse. Vi flytter for kunder i blandt andet Langå, Aarhus, Randers og Hadsten samt mange andre steder.

Vi klarer alt det praktiske ved din firmaflytning

​Det er et stort arbejde at flytte, og det er et endnu større arbejde i en virksomhed, hvor der også skal tages hensyn til kunder og medarbejdere. Vi hjælper gerne med at gøre din erhvervsflytning mere overkommelig og gnidningsfri. Du kan naturligvis forvente, at vi passer på jeres møbler, maskiner, computere og andet inventar under bærearbejdet og transporten.

Vi kan blandt andet tilbyde en totalflytning, hvor står for alt fra nedpakning til udpakning og montage. Dermed skal du ikke tænke på alt det praktiske i forbindelse med din firmaflytning. Du kan endvidere vælge en mindre løsning, hvor du selve pakker ned, hvorpå vi flytter inventar, maskiner og flyttekasser. Desuden flytter vi også gerne enkelte møbler, maskiner og lignende. Det kan for eksempel være i forbindelse med en intern flytning.

Få et uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning

​Kontakt os gerne for at høre mere om vores flytteløsninger og for at få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud for din erhvervsflytning. Du kan ringe til os på telefon 4023 9933 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail info@mrutransport.dk

Indhent et uforpligtende tilbud på transport eller flytteservice!

Udfyld felterne herunder og modtag et samlet tilbud på, hvad din flytning skal koste - gratis og uforpligtende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os

Er du interesseret i et godt tilbud?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder som flyttefirma og transportfirma.
​Du kan ringe eller skrive til os, og få en uforpligtende snak om dine behov ved flytning.

Om MRU Transport ApS

MRU Transport ApS klarer alle former for flytning. Vi flytter for erhverv og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@mrutransport.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MRU Transport ApS

CVR​: 39436957

Hvidtjørnevej 7, 8870 Langå​

Klik her for rutevejledning